EXKLUSIV DISTRIBUTÖR I NORDEN

+46 (0) 8441 87 80     info@qicraft.se

EXKLUSIV DISTRIBUTÖR I NORDEN

FRI FRAKT

LEVERANS 5-7 DAGER

PREMIUMKVALITET

INTEGRITETSPOLICY

 

I integritetspolicyn beskrivs vilka personuppgifter som samlas in eller genereras när du använder Qicraft shop (nedan kallad webbplatsen). Integritetspolicyn beskriver också hur dina personuppgifter används, delas och skyddas, vilka val du har angående dina personuppgifter samt hur du kan kontakta oss.

 

Hur använder vi dina personuppgifter?


När du besöker eller handlar i vår webbutik samlas det in information om dig som användare och kund. Den information som samlas in och sparas används för att leverera de produkter/tjänster du beställer samt för att ge dig relevant kundinformation. 

Qicraft AS är personuppgiftsansvarig och alla personuppgifter behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen.

 

För att förbättra användarupplevelsen av våra webbsidor.

En informationskapsel, eller “cookie”, är en liten textfil som lagras i webbläsarens minne. Cookies används exempelvis för att spara de val du gör på sidan, spara din kundkorg och för att analysera hur du använder våra sidor så att vi kan förbättra dem.

Uppgifterna används inte för att identifiera dig som person. Vi använder uppgifterna för att ta fram statistik över bland annat vilka sidor som är mest lästa, omsättning och populära produkter. Härigenom kan vi förbättra tjänsterna på Qicrafts webbsidor.

  

För att förmedla information om våra produkter, tjänster, arrangemang och och för andra säljändamål.

Vi använder även cookies i marknadsföringssyfte för att du ska se relevanta annonser på Google, sociala medier eller andra medieplattformar. 

Du kan när som helst ändra vad du samtycker till genom att logga in på “Min sida” i webbutiken. När du är inloggad ser du också dina personuppgifter, din köphistorik (butik, datum, belopp) och dina önskelistor.

För att dina personuppgifter ska kunna behandlas krävs det att du lämnat ditt samtycke. Uppgifterna behandlas då i enlighet med dataskyddsförordningen, bokföringslagen och eventuella andra relevanta lagar.

Vi delar/säljer inte personuppgifter till tredje part. Information kan endast vidareförmedlas om en tredje part ska utföra bestämda tjänster åt oss. Det gäller t.ex. logistik- och mediaföretag. Vid sådana tillfällen ingås strikta avtal för att skydda informationssäkerheten.

 

För att bedriva, förbättra och upprätthålla vår verksamhet och våra produkter och tjänster

Vi använder de personuppgifter du lämnar till oss för att bedriva vår verksamhet. När du genomför ett köp använder vi exempelvis informationen till bokföring, revision och andra interna funktioner. Vi hanterar även personuppgifter när vi behandlar beställningar och erbjuder dig kundservice.

Dina rättigheter

Qicraft AS är personuppgiftsansvarig och alla personuppgifter behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen.

Vi har tystnadsplikt när det gäller personuppgifter. Vi får inte lämna ut uppgifter till utomstående, förutom ovan nämnda parter, utan ditt samtycke, såvida vi inte är skyldiga att göra detta enligt lag eller i samband med betalningskrav, försäkringskrav och/eller i bokföringssyfte.

Du har rätt att få insyn i vilka uppgifter som vi registrerat om dig. Större delen av den information som vi har sparat om dig hittar du när du loggar in på “Min sida”. Om du vill veta mer om vilken information utöver detta som vi har sparat om dig kan du kontakta kundservice.

Qicraft AS – Kundcenter

E-post: shop@qicraft.no

 

Datatilsynet

e-post: postkasse@datatilsynet.no

telefon: +47 22 39 69 00.

 

 

 

 





OM QICRAFT SWEDEN AB

 

Vårt mål är att få fler människor att röra på sig regelbundet.

Fysisk aktivitet, rätt näring och en positiv inställning = The Wellness Lifestyle. Vi är exklusiv distributör av utrustning från Technogym – produkter vars funktionalitet, design och teknologi samspelar med den enskilda individens fysik.

 

Tillsammans levererar vi träningslösningar i Norden för att sprida The Wellness Lifestyle till professionella aktörer och privatmarknaden.

 

Prenumerera på nyhetsbrev!